Behandlingsmeny

VIPPE EXTENSIONS

Vippe extensions utført trygt og sikkert er mer skånsomt for dine vipper enn hva mascara bruk er. Vippene vokser i syklus og det er viktig for deg som kunde å vite at man mister 3-5 vippehår hver eneste dag i gjennomsnitt. 

Vippe extensions skal behandles skånsomt uten unødig plukking på de og mascara skal ikke benyttes. Sminke på øyelokk kan du benytte som normalt, men oljefri sminke anbefales da olje smører naturhår som gjør at extensions vil skli ut og kan i noen tilfeller løsne fra naturvippen. 

Jeg har min utdanning i vipper fra Scandic Beauty og har du noen spørsmål eller ønsker å booke time til behandling, kan du sende meg en e-post via kontaktsiden eller en melding via Facebook.

NEGLEDESIGN

Jeg utfører kunstnegler i akryl og Fusion. Fusion er et hybrid produkt av gele og akryl. Kunstnegler kan hjelpe mange som biter negler med å slutte, samt forsterke eller forlenge et naturlig utgangspunkt. Jeg utfører ulike varianter, og du kan velge mellom mange farger og ulike dekor. I tillegg kan får lakkert dine naturlige negler med Shellac som er en hybridlakk av gele og neglelakk. Denne har en holdbarhet på to uker, men holder seg ofte pen lengre. Et fint alternativ til deg som ikke vil ha kunstnegler, men ønsker lengre holdbarhet enn en klassisk neglelakk kan gi.

Jeg har min utdanning i negledesign og Shellac fra Neglakademiet. Samt perfeksjonering og dekorkurs fra Scandic Beauty med en av Europas beste negldesignere, Alexandra Snóbl fra Ungarn. 

VOKSING

Jeg utfører hårfjerning med både stripsvoks og hardvoks. Og vokser alle deler av kroppen. Det er viktig å unngå å smøre seg med selvbruning rett før og de kommende 48 timene etter voksing. Du vil få best resultat ved å vente 48 timer etter voksing. Du bør også unngå sol og solarium det kommende døgn etter voksing, så skal du på sydenferie anbefaler jeg å vokse en til to dager før avreise. 

Du vil ikke få grovere hårvekst på kroppen av å vokse bort uønsket hårvekst, så du har ingen grunn til å være urolig for å få mer hår enn før du startet med voksing. Holdbarheten er individuell, men du har et lengre og hårløst resultat enn ved barbering/hårfjerningskrem. 

© 2018 Luxvelvære AS org nr 920 022 065

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
IMG_20190830_185555_568